Vår side bruker cookies. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.

Symbol forklaring

i kategorien Solsenger

Alle funksjoner med en gang:

megaSun fortsetter å oppgradere sine solsenger med nye innovative funksjoner. Borte er "Bare Tanning" og vi går nå mot den holistiske Feelgood erfaring: Verdens Mega-Trend Health & Beauty blir derfor forfulgt av megaSun i nye teknologier og funksjoner.

ACS

acs

En Intelligent Teknologisk kontroller som avhengig av romtemperaturen, regulerer intensiteten av ventilasjon - og dermed reduserer støynivået. På begynnelsen av solingsøkten gir ACS en myk oppstart av hele ventilasjonsanlegget, etter at økten er over tar den en rolig kontrollert stenging av Brenner, rør samt at ventilasjonsanlegget kontrolleres. Ren avslapning!

automatic VolumeControl

automaticvolumecontrol

Automatisk VolumeControl funksjonen styrer volumet på musikken avhengig av kropps ventilasjonen og avlaster Solseng brukeren av en automatisk forhøyning eller senking av musikken. Dette er mega relaxing!

airCon

aircon

Et høy ytelses aircondition system for alle megSun solsenger, garanterer en behagelig avkjøling under solingsøkten.

aquaCool

aquacool

Med aquaCool, på den øverste delen av solsengen sprøytes en fin vanndamp utgitt gjennom to spesielle dyser som fungerer helt dryppfrie - både forfriskende og revitaliserende.

aroma

aroma

Om ønskelig, kan luften være aromatisert under soling med duft konsentrater (SUNRISE or DAYDREAM). Det er også en valgfri mulighet for aromatisering av kabinettet.

backLight

backlight

backLight får kabinen til å skinne i et nytt lys. Et farget mønster er prosjektert på bakveggen i kabinen ved hjelp av fargede lyskilder (gul eller blå) som er plassert på baksiden av solsengen.

bodycool

bodycool

Den nyskapende allround ventilasjonen fra megaSun med fire separate luft innganger sørger for et uforglemmelig frisk luft kick.

cpi energy

cpienergi

cpi energi garanterer mindre energiforbruk, mer ytelse og lengre levetid på rørene, muliggjør innstilling av alle vanlige UV-normer på skjermen eller ved tastetrykk (kun mulig med originale rør).

electronicPower

electronicpower

En pakke med innovative funksjoner - som er electronicPower. Elektronisk front-end solsenger gir 33% lavere energiforbruk av rør, vekten per solseng blir nesten 100 kg mindre og garanterer sikker drift - selv når spenningen svinger.

evoSystem²

evosystem2

En ny type reflektorer for et enda bedre kraftfordeling. Spesiell lagde overflater som gir en betydelig høyere grad av effektivitet. evoSystem2 er veldig oppsiktsvekkende, intensiv og bruner selv i ansikts-området. Face the power.

fourSeasons

fourseasons

fourSeasons gjør verdens farger av regnbuen til en opplevelse. Fargeendring stimulerer kundenes trivsel og solingen blir til en unik opplevelse. Vår, sommer, høst og vinter - opplev Sensualiteten av farger.

megaVoice

megavoice

Med MegaVoice, kan du bare lene deg tilbake og slappe av så snart du har blitt ønsket velkommen. En beroligende stemme guider kunden raskt og enkelt gjennom bruker funksjonene i solsengen: feilene er utelukket, den gode følelsen er garantert helt til soltimen er over.

mp3-sound-box + Audio connection (incl. connection cable)

mp3soundboxaudioconnection

Den integrerte mp3-spilleren kan programmeres individuelt med musikk av salongen operatøren. Kundens egen mp3-spiller kan kobles til ved hjelp av en lyd-tilkobling. (megaSun 6800 og megaSun 7900a er i tillegg utstyrt med en hodetelefonutgang)

musicVibration

musicvibration

musicVibration lar deg føle vibrasjonene i musikken. Det genererer lyd, ved at større flater opptrer som vibrerende membraner. På denne måten blir lyden jevnt fordelt i hele tanning tunnel og lydopplevelsen er fullført: Føl musikken!

preSelection

preselection

Brukervennlig display, som kan betjenes på yttersiden av solsengen. Der kan en rekke av "feelgood" innstillingene lett og raskt stilles inn før solingsøkten starter.

pureAir

pureair

Ren forfriskning - i den sanneste betydning av ordet - tilbys av pureAir: ionisert, som betyr ren luft reduserer irriterende brunings lukter og har en oppkvikkende effekt på kroppen.

p2 - Pigment tubes

p2 2

P2 står for den nye typen Pigment rør, som kombinert med konvensjonell teknologi oppnår perfekt og hud-beskyttende brunings resultater så vel som stimulerer produksjonen av vitamin D3 på en måte du aldri før har sett (ikke tilgjengelig for UV-type lll).

USB Audio

usb

USB-porter blir stadig mer populært. megaSun holder følge med denne utviklingen og tilbyr megaSun 6800 + megaSun 7900 αlpha serien med en USB-port som standard, slik at kunden kan bruke sin egen USB-Stick.

x-traTan

xtratan

Den nyeste høytrykks lamper sørger for ekstra kraft og for å bli brun i hele skulder området - ekstra gjevn, ekstra intens.